Gerenommeerde parkings
Nergens goedkoper
Binnen 2 minuten geregeld
8,4 Klanten beoordeling
Airportdeal
De goedkoopste Airport Parkeerdeals

Het ontstaan van Airportdeal

Airportparkeervergelijker.nl

Donderdag 20 december 2012, in samenwerking met Eindhoven Airport wordt de Airportparkeervergelijker.nl opgericht. Een website waarop de reiziger de parkeermogelijkheden van Eindhoven Airport kan vergelijken én direct online reserveren. Vernieuwend voor Eindhoven Airport want voor die tijd was er van vooraf online een parkeerplaats reserveren nog geen sprake. Parkeren kon de reizigers immers op de luchthaven zelf regelen. In heel 2012 vlogen ‘slechts’ 3 miljoen passagiers vanaf Eindhoven Airport. Voor de jaren daarna was het vooruitzicht dat de luchthaven, en daarmee het aantal reizigers, fors zouden gaan groeien.

 

Het Tulip Inn hotel werd bovenop de vertrekterminal gebouwd, parkeerfaciliteiten werd uitgebreid en rondom de luchthaven ontstonden tal van nieuwe parkeerinitiatieven. Om de reizigers op een juiste wijze te bedienen werd de Airportparkeervergelijker.nl ontwikkeld. Op deze vergelijkingswebsite konden reizigers eenvoudig de parkeerproducten van Eindhoven Airport vergelijken op basis van prijs en afstand tot de vertrekterminal. Handig en super overzichtelijk! Na 2 succesvolle jaren en duizenden parkeerreserveringen verder, wilden wij de Airportparkeervergelijker verrijken met andere parkeeraanbieders en uitbreiden naar alle grote vliegvelden in Nederland, België en Duitsland. Helaas eindigden hiermee de participatie en samenwerking met Eindhoven Airport. De Airportparkeervergelijker ging zelfstandig verder onder de naam Airportdeal.

Airportparkeervergelijker 2012

Airportdeal 2014

Airportdeal.nl

Op Sinterklaasavond vrijdag 5 december 2014 zag Airportdeal het levenslicht. Airportdeal moest de reiziger faciliteren in het vinden van de juiste parkeerplaats bij de luchthavens van Bremen Airport, Brussel Airport Zaventem, Charleroi Airport, Düsseldorf Airport, Eindhoven Airport, Frankfurt am Main Airport, Frankfurt Hahn Airport, Hamburg Airport, Keulen Bonn Airport, Rotterdam Airport, Schiphol of Weeze Airport. Belangrijk voor ons is dat er voor reizigers een objectief advies gegeven wordt en dat alle parkeeraanbieders rondom luchthavens zich bij Airportdeal kunnen aansluiten. Voorwaarden is wel dat de reiziger centraal staat en dat er altijd goede service in combinatie met de juiste prijs geleverd wordt!

 

In het eerste jaar na livegang was 80% van de parkeerreservering nog bij Eindhoven Airport. Het bleek lastig om de stap naar andere vliegvelden te maken en daarbij waren er inmiddels tal van andere online parkeervergelijkers actief. Wij koesterden echter wat wij hadden en bleven geloof houden in datgene wat we al 3 jaar lang met zoveel succes bij Eindhoven Airport verzorgden. Met de nodige inspanningen en het leveren van echte service in combinatie met een lage prijs is het ons 4 jaar later toch gelukt. De reizigers weten Airportdeal inmiddels ook te vinden voor het parkeren bij 8 luchthavens in Nederland, België en Duitsland.

 

Trots is het beste woord! Trost dat wij al zoveel reizigers hebben mogen helpen met het vinden van de juiste parkeerplaats bij het vliegveld. Dat onze dienstverlening door reizigers dan gemiddeld met een 8,5 wordt beoordeeld is de kers op de taart. Ook de komende jaren gaan wij vol energie door, alles voor de beste parkeerdeal voor u! Besparen op uw parkeerkosten bij het vliegveld? Airportdeal maakt het voor u overzichtelijk, transparant, goedkoop en super simpel.

Zo makkelijk is parkeren met Airportdeal


De vier V's van Airportdeal
Vergelijk prijzen op Airportdeal.

Vergelijken

Vergelijk alle parkeeraanbieders bij het vliegveld op basis van prijs, beschikbaarheid, service en afstand tot de terminal.

Vastleggen van een parkeerplaats.

Vastleggen

De parkeeraanbieder van uw voorkeur gevonden? Reserveer dan met Airportdeal binnen 2 minuten én voor de laagste prijs.

Simpel uw auto parkeren.

Voorrijden

Op de dag van uw vlucht rijdt u naar de parkeerplaats van de gekozen aanbieder en parkeert u uw auto simpel en 100% veilig.

Geniet van uw vlucht.

Vliegen

Geniet van uw vakantie, wij zorgen voor uw auto. Bij de aanbieders van Airportdeal is uw auto gegarandeerd in goede handen!

WOW
We kregen van 98% van de reizigers een
8,4
The Feedback Company

Begin uw reis vanaf

Schiphol
Parkeren Eindhoven Airport
Parkeren Rotterdam The Hague Airport
Parkeren Charleroi Airport
Parkeren Brussels Airport Zaventem
Parkeren Düsseldorf Airport
Parkeren Weeze Airport
Parkeren Keulen Bonn Airport
Frankfurt am Main Airport
Bremen Airport
Hamburg Airport
Frankfurt Hahn Airport