Gerenommeerde parkings
Nergens goedkoper
Binnen 2 minuten geregeld
8,4 Klanten beoordeling
Airportdeal
De goedkoopste Airport Parkeerdeals
Filter op
uw voorkeur

Laat extra opties zien +

Verberg extra opties -

Uw parkeervoorkeur

Extra’s

Parkeren Charleroi Airport

Het lijkt erop dat u nog geen datum heeft geselecteerd. Kies in de linkerkolom uw vertrek- en retourdatum en wij tonen u direct de goedkoopste airport parkeerdeals.

Zo makkelijk is parkeren met Airportdeal


De vier V's van Airportdeal
Vergelijk prijzen op Airportdeal.

Vergelijken

Vergelijk alle parkeeraanbieders bij het vliegveld op basis van prijs, beschikbaarheid, service en afstand tot de terminal.

Vastleggen van een parkeerplaats.

Vastleggen

De parkeeraanbieder van uw voorkeur gevonden? Reserveer dan met Airportdeal binnen 2 minuten én voor de laagste prijs.

Simpel uw auto parkeren.

Voorrijden

Op de dag van uw vlucht rijdt u naar de parkeerplaats van de gekozen aanbieder en parkeert u uw auto simpel en 100% veilig.

Geniet van uw vlucht.

Vliegen

Geniet van uw vakantie, wij zorgen voor uw auto. Bij de aanbieders van Airportdeal is uw auto gegarandeerd in goede handen!

WOW
We kregen van 98% van de reizigers een
8,4
The Feedback Company

Parkeren Charleroi Airport

Park & Fly Charleroi Airport
Airport Smart Parking Charleroi Airport
Aeropark Charleroi Airport
ProPark Charleroi Airport
Eco Park Charleroi Airport
ACE Parking Charleroi Airport
A1 Parking Charleroi Airport

Parkeren Charleroi Airport

  • Overzichtelijk en in 2 minuten geregeld
  • Alleen betrouwbare en gerenommeerde aanbieders
  • Nergens goedkoper
  • Gegarandeerde beschikbaarheid
  • Reserveer tot 1 uur voor vertrek
  • Veilig betalen met iDEAL, PayPal of CreditCard

Goedkoop parkeren Charleroi Airport

Gaat u binnenkort op reis vanaf Charleroi Airport en wilt u uw auto veilig en goedkoop parkeren op Charleroi Airport? Vergelijk zelf eenvoudig alle parkeeraanbieders bij het vliegveld van Charleroi. Met Airportdeal vergelijkt u in 1 oogopslag alle parkeeraanbieders op Charleroi Airport op basis van prijs, service, bereikbaarheid en beschikbaarheid. Stop met teveel te betalen voor uw parkeerplaats bij het vliegveld. Vergelijk hier rustig alle parkeeraanbieders en reserveer uw parkeerplaats vandaag nog tegen de laagste prijs!

Met Airportdeal parkeren Charleroi Airport

De 4 V’s van Airportdeal maken voor u het verschil: Vergelijken, vastleggen, voorrijden en vliegen! Simpeler uw parkeerplaats bij Charleroi Airport reserveren is niet mogelijk en dit tot 1 uur voor vertrek! Met ons parkeert u uw auto bij Charleroi Airport uitsluitend bij gerenommeerde parkings. Ervaar nu zelf de service en het gemak van Airportdeal. Meer dan 2.500 parkeerders gingen u voor en beoordelen ons gemiddeld met een 8,5! Uw auto parkeren Charleroi Airport? Vergelijk en reserveer voor de laagste prijs met Airportdeal.

Hoe reserveer ik een parking Charleroi Airport?

Voer de datum in dat u vanaf Charleroi Airport vliegt en hierbij eventueel nog andere gewenste services. Vergelijk vervolgens rustig alle parkeeraanbieders en leg de parkeeraanbieder van uw voorkeur vast! Na het vastleggen, ontvangt u een e-mail met daarin alle informatie over de parkeeraanbieder. Op de dag van vertrek uw auto voorrijden, parkeren en vliegen! Airportdeal maakt parkeren bij het vliegveld voor u overzichtelijk, eenvoudig en goedkoop! Parkeren Charleroi Airport? Begin direct met vergelijken via Airportdeal!

Over Charleroi Airport

Brussels South Charleroi Airport (ook wel de luchthaven van Gosselies genoemd) ligt ten noorden van Charleroi, in de deelgemeenten Gosselies en Ransart. Het vliegveld ligt op een kleine 50 kilometer van Brussel. Met bijna 7 miljoen passagiers per jaar is het na Brussel Airport Zaventem de tweede luchthaven van België. De geringe grootte en de nabijheid van Brussel maken het vliegveld een interessante bestemming voor low-cost luchtvaartmaatschappijen zoals Ryanair. Ook uw auto parkeren Charleroi Airport is in tegenstelling tot andere luchthavens erg goedkoop. Vergelijk en reserveer de goedkoopste parking direct online!

Hoe werkt Airportdeal?

YouTube knop

Zo heeft Ryanair op Charleroi Airport één van haar vele hubs gevestigd. Andere commerciële luchtvaartmaatschappijen die veel gebruik maken van Charleroi Airport zijn Wizz Air, On Air, Jet4you en Jetairfly. Daarnaast wordt de luchthaven nog gebruikt door diverse private vliegtuigmaatschappijen. Door de geringe grootte kan op Charleroi Airport parkeren in de directe omgeving, op korte afstand van de vertrekterminal. Zo hoeft u na het parkeren van uw auto nooit ver te lopen en staat u binnen een mum van tijd bij de incheckbalie.

Bereikbaarheid Charleroi Airport

Charleroi Airport is makkelijk te bereiken via de autosnelweg A54. Eenmaal op de snelweg A54 neemt u afslag 24 (Ransart). Hier vandaan volgt u de verkeersborden naar de verschillende parkings welke u boekt met Airportdeal. Wilt u liever met het openbaar vervoer naar Charleroi Airport? De luchthaven is makkelijk te bereiken via het station Charleroi-Zuid en Brussel-Zuid vanwaar meerdere keren per uur shuttlebussen naar het vliegveld rijden. Sinds enkele jaren rijden er tussen de Belgische steden Antwerpen, Brugge en Gent rechtstreeks bussen naar Charleroi Airport. Uw auto goedkoop parkeren Airport Charleroi? Met Airportdeal vergelijkt uw alle parkings en pakt u de goedkoopste deal. Betaal niet meer dan nodig is, voor parkeren bij het vliegveld.