Gerenommeerde parkings
Nergens goedkoper
Binnen 2 minuten geregeld
8,4 Klanten beoordeling
Airportdeal
De goedkoopste Airport Parkeerdeals
Filter op
uw voorkeur

Laat extra opties zien +

Verberg extra opties -

Uw parkeervoorkeur

Extra’s

Parkeren Charleroi Airport

Het lijkt erop dat u nog geen datum heeft geselecteerd. Kies in de linkerkolom uw vertrek- en retourdatum en wij tonen u direct de goedkoopste airport parkeerdeals.

Zo makkelijk is parkeren met Airportdeal


De vier V's van Airportdeal
Vergelijk prijzen op Airportdeal.

Vergelijken

Vergelijk alle parkeeraanbieders bij het vliegveld op basis van prijs, beschikbaarheid, service en afstand tot de terminal.

Vastleggen van een parkeerplaats.

Vastleggen

De parkeeraanbieder van uw voorkeur gevonden? Reserveer dan met Airportdeal binnen 2 minuten én voor de laagste prijs.

Simpel uw auto parkeren.

Voorrijden

Op de dag van uw vlucht rijdt u naar de parkeerplaats van de gekozen aanbieder en parkeert u uw auto simpel en 100% veilig.

Geniet van uw vlucht.

Vliegen

Geniet van uw vakantie, wij zorgen voor uw auto. Bij de aanbieders van Airportdeal is uw auto gegarandeerd in goede handen!

WOW
We kregen van 98% van de reizigers een
8,4
The Feedback Company

Parkeren Charleroi Airport

Park & Fly Charleroi Airport
Airport Smart Parking Charleroi Airport
Aeropark Charleroi Airport
ProPark Charleroi Airport
Eco Park Charleroi Airport
ACE Parking Charleroi Airport
A1 Parking Charleroi Airport

Parkeren Charleroi Airport

  • Overzichtelijk en in 2 minuten geregeld
  • Alleen betrouwbare en gerenommeerde aanbieders
  • Charleroi Airport parkeren is nergens goedkoper
  • Gegarandeerde beschikbaarheid
  • Reserveer tot 1 uur voor vertrek
  • Veilig betalen met iDEAL, PayPal of CreditCard

Goedkoop parkeren Charleroi Airport

Gaat u binnenkort op reis vanaf Charleroi Airport en wilt u uw auto veilig en goedkoop parkeren Charleroi Airport? Vergelijk zelf eenvoudig alle parkeeraanbieders bij het vliegveld van Charleroi. Met Airportdeal vergelijkt u in 1 oogopslag alle parkeeraanbieders op Charleroi Airport op basis van prijs, service, bereikbaarheid en beschikbaarheid. Wilt u niet langer teveel betalen voor uw parkeerplaats bij het vliegveld? Vergelijk dan hier rustig alle parkeeraanbieders en reserveer uw parkeerplaats vandaag nog voor de laagste prijs met Airportdeal!

Met Airportdeal parkeren Charleroi Airport

De 4 V’s van Airportdeal maken voor u het verschil: Vergelijken, vastleggen, voorrijden en vliegen! Simpeler uw parkeerplaats bij Charleroi Airport reserveren is niet mogelijk en dit tot 1 uur voor vertrek! Met ons parkeert u uw auto bij Charleroi Airport uitsluitend bij gerenommeerde en vertrouwde parkings. Uw auto staat altijd veilig geparkeerd, dat garanderen wij! Ervaar zelf de service en het gemak van Airportdeal. Meer dan 5.500 tevreden parkeerders gingen u voor en beoordelen ons gemiddeld met een 8,5! Uw auto parkeren Charleroi Airport? Vergelijk en reserveer voor de laagste prijs met Airportdeal.

Hoe reserveer ik een parking Charleroi Airport?

Dat is heel simpel. Voer de datum in dat u vanaf Charleroi Airport vliegt en hierbij eventueel extra gewenste services zoals overdekt parkeren, uw auto elektrisch opladen of laten wassen. Vergelijk vervolgens rustig alle parkeeraanbieders en leg de parkeeraanbieder van uw voorkeur eenvoudig vast. Na het vastleggen, ontvangt u een e-mail met daarin alle informatie over de door u gereserveerde parkeeraanbieder. Op de dag van vertrek uw auto voorrijden, parkeren en vliegen! Airportdeal maakt parkeren bij het vliegveld voor u overzichtelijk, eenvoudig en goedkoop! Parkeren Charleroi Airport? Vergelijk direct met Airportdeal!

Over Charleroi Airport

Brussels South Charleroi Airport (ook wel de luchthaven van Gosselies genoemd) ligt ten noorden van Charleroi, in de deelgemeenten Gosselies en Ransart. Het vliegveld ligt op een kleine 50 kilometer van Brussel. Met bijna 7 miljoen passagiers per jaar is het vliegveld vergelijkbaar met Eindhoven Airport en Rotterdam Airport in Nederland. Na Brussel Airport Zaventem is Charleroi Airport de tweede luchthaven van België. De geringe grootte en de nabijheid van Brussel maken het vliegveld een interessante bestemming voor low-cost luchtvaartmaatschappijen zoals Ryanair. Charleroi Airport parkeren is in tegenstelling tot andere luchthavens erg goedkoop. Let wel op: vanwege beleid van het vliegveld van Charleroi zijn alle shuttle services genoodzaakt om een fee van € 4,- aan hun klanten door te berekenen. Dit eenmalige bedrag kunt u ter plekke bij de parkeeraanbieder voldoen en komt nog bovenop uw reservering bij Airportdeal. Vergelijk en reserveer de goedkoopste parking direct online! Parkeren Eindhoven Airport, parkeren Rotterdam Airport of parkeren Charleroi Airport u regelt het simpel en binnen 2 minuten met Airportdeal.

Hoe werkt Airportdeal?

YouTube knop

Op vakantie vanaf Charleroi Airport?

Dat kan met Ryanair. Deze low cost airline heeft op Charleroi Airport één van haar vele hubs gevestigd. Andere commerciële luchtvaartmaatschappijen die veel gebruik maken van Charleroi Airport zijn Wizz Air, On Air, Jet4you en Jetairfly. Daarnaast wordt de luchthaven nog gebruikt door diverse private vliegtuigmaatschappijen. Door de geringe grootte van Charleroi Airport is parkeren altijd in de directe omgeving, op korte afstand van de vertrekterminal. Zo hoeft u na het parkeren van uw auto nooit ver te lopen en staat u binnen een mum van tijd bij de incheckbalie.

Bereikbaarheid Charleroi Airport

Charleroi Airport is makkelijk te bereiken via de autosnelweg A54. Eenmaal op de snelweg A54 neemt u afslag 24 (Ransart). Hier vandaan volgt u de verkeersborden naar de verschillende parkings welke u boekt met Airportdeal. Wilt u liever met het openbaar vervoer naar Charleroi Airport? De luchthaven is makkelijk te bereiken via het station Charleroi-Zuid en Brussel-Zuid vanwaar meerdere keren per uur shuttlebussen naar het vliegveld rijden. Sinds enkele jaren rijden er tussen de Belgische steden Antwerpen, Brugge en Gent rechtstreeks bussen naar Charleroi Airport. Uw auto goedkoop parkeren Charleroi Airport? Met Airportdeal vergelijkt uw alle parkings en pakt u de goedkoopste deal. Betaal niet meer dan nodig is voor parkeren bij het vliegveld.

Parkeren Charleroi Airport