Gerenommeerde parkings
Nergens goedkoper
Binnen 2 minuten geregeld
8,4 Klanten beoordeling
Airportdeal
De goedkoopste Airport Parkeerdeals

Universum Parking Düsseldorf Airport

Reserveer hier uw parkeerplaatsPrijs berekenen...
Let op: Voor de shuttle parking geldt een luchthaventoeslag van €5,- welke ter plaatse betaald dient te worden en niet is inbegrepen in onze prijs.
Deze luchthaventoeslag is een belasting vanuit de Duitse overheid. Voor valet parking is deze luchthaventoeslag niet van toepassing.

Bent u op zoek naar een veilige, betaalbare en gemakkelijke parkeerservice bij Düsseldorf Airport? Dan is Universum Parking de perfecte keuze. Deze parkeerservice biedt een scala aan voordelen voor reizigers die hun voertuig veilig willen achterlaten terwijl ze op reis zijn. Zo kunt u bij Universum Parking ervoor kiezen om uw auto buiten of overdekt in de parkeergarage te parkeren. Voordelig uw auto parkeren bij Düsseldorf Airport? Ervaar het gemak én bijbehorende lage prijs van parkeren met Universum Parking Düsseldorf Airport!

Wie is Universum Parking?

Maximale Veiligheid
Veiligheid staat voorop bij Universum Parking. Het parkeerterrein is 24/7 bewaakt en voorzien van de nieuwste beveiligingstechnologieën, zoals CCTV-camera’s en goed verlichte parkeerplaatsen. Dit betekent dat uw auto altijd onder toezicht staat, zodat u met een gerust hart op reis kunt gaan. Bovendien is het terrein omheind en alleen toegankelijk voor medewerkers van Universum Parking.

 

Uitstekende Klantenservice
Bij Universum Parking staat de klant centraal. Het vriendelijke en professionele personeel is altijd bereid om u te helpen met uw vragen en behoeften. Of het nu gaat om assistentie bij het parkeren van uw auto, het dragen van uw bagage, of informatie over de luchthaven, het team van Universum Parking staat altijd voor u klaar. De uitstekende klantenservice zorgt ervoor dat Universum Parking al een aantal jaar op rij door reizigers van Airportdeal uitgroepen wordt tot de beste parking bij Düsseldorf Airport!

 

Handige Shuttleservice
Een van de grootste voordelen van Universum Parking is de gratis shuttleservice (voor 2 personen) die beschikbaar is voor alle klanten. De shuttlebussen rijden regelmatig van het parkeerterrein naar de luchthaven en terug, zodat u nooit lang hoeft te wachten. Dit is vooral handig voor reizigers met veel bagage of gezinnen met kinderen. De shuttleservice zorgt ervoor dat u snel en zonder stress bij de vertrekterminal van Düsseldorf Airport aankomt.

 

Eenvoudig Reserveren
Het reserveren van een parkeerplaats bij Universum Parking gaat eenvoudig en snel via Airportdeal. Via onze gebruiksvriendelijke website kunt u in slechts enkele stappen uw parkeerplaats reserveren. U ontvangt direct een bevestiging met alle benodigde informatie, zodat u goed voorbereid op reis kunt gaan. Dit bespaart u tijd en zorgt ervoor dat u zonder zorgen op weg kunt.

 

Gemakkelijke Toegang
De locatie van Universum Parking is strategisch gekozen om gemakkelijk toegankelijk te zijn vanaf de snelwegen en de luchthaven. Dit betekent dat u snel en zonder problemen bij het parkeerterrein kunt komen, zonder door druk stadsverkeer te hoeven navigeren. De duidelijke bewegwijzering zorgt ervoor dat u moeiteloos uw weg vindt naar Universum Parking.

 

Goed om te weten!
De parkeerplaats van Universum Parking is 24/7 geopend. Bij Universum Parking laat u uw autosleutel achter, deze wordt veilig voor u bewaard in een kluis. Bij uw parkeerplaats zijn 2 personen inbegrepen voor de shuttlebus. Voor elke extra persoon geldt een toeslag van 5 euro. Tip: U kunt uw passagiers van tevoren op de luchthaven afzetten en alleen/met z’n tweeën naar de parking rijden. Boven kunt u kiezen om uw auto overdekt (in de garage) of op het buitenterrein te parkeren.

Parkeermogelijkheden

  • Shuttle parking

Universum Parking Düsseldorf Airport

Adresgegevens

Universum Parking
Borsigstraße 12
40880 Ratingen

Hoe werkt Airportdeal?

YouTube knop

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Wat zijn de parkeertarieven van Universum Parking?


De reguliere parkeertarieven van Universum Parking Düsseldorf Airport zijn als volgt:
1 Dag€ 49,00
2 Dagen€ 54,00
3 Dagen€ 59,00
4 Dagen€ 61,00
5 Dagen€ 64,00
6 Dagen€ 66,00
7 Dagen€ 66,00
8 Dagen€ 66,00
9 Dagen€ 74,00
10 Dagen€ 74,00
11 Dagen€ 80,00
12 Dagen€ 80,00
13 Dagen€ 80,00
14 Dagen€ 80,00
15 Dagen€ 84,00
16 Dagen€ 88,00
17 Dagen€ 92,00
18 Dagen€ 95,00
19 Dagen€ 98,00
20 Dagen€ 100,00
21 Dagen€ 102,00
22 Dagen€ 108,00
23 Dagen€ 110,00
24 Dagen€ 112,00
25 Dagen€ 115,00
26 Dagen€ 117,00
27 Dagen€ 119,00
28 Dagen€ 125,00
29 Dagen€ 125,00
30 Dagen€ 125,00

Let op! De hiernaast genoemde parkeertarieven kunnen fluctueren op basis van beschikbaarheid. Veelal geldt: hoe eerder u uw parkeerplaats reserveert, hoe lager de prijs is welke u betaald. Bij beperkte beschikbaarheid kan de prijs oplopen en duurder zijn als hiernaast vermeld!

Tip van Airportdeal: Voor de laagste prijs, reserveer uw parkeerplaats altijd op tijd!

Waar kan ik Universum Parking vinden?

Het parkeerterrein als de parkeergarage van Universum Parking is gelegen aan de Borsigstraße 12 in Ratingen. De gratis (voor 2 personen) shuttlebus brengt u binnen 10 minuten naar de vertrekterminal van Düsseldorf Airport. Bij terugkomst van uw reis wordt u met dezelfde shuttlebus weer teruggebracht naar de parkeerlocatie van Universum Parking. Reken voor uw auto inchecken, parkeren en het vervoer met de shuttlebus, 30 minuten. Zo heeft u ruim voldoende tijd om uw vlucht te halen. Airportdeal maakt parkeren bij Düsseldorf Airport voor u graag overzichtelijk en transparant! Uw auto goedkoop parkeren? Parkeer uw auto bij Universum Parking! Hier is het tevens mogelijk om uw auto overdekt te parkeren!

Beoordelingen