Gerenommeerde parkings
Nergens goedkoper
Binnen 2 minuten geregeld
8,4 Klanten beoordeling
Airportdeal
De goedkoopste Airport Parkeerdeals

Ik wil mijn reservering annuleren.

Wilt u over de mogelijkheid beschikken om uw parkeerplaats bij het vliegveld op een later moment alsnog te kunnen annuleren? Geen enkel probleem. Kies tijdens uw reservering voor de optie: “Wilt u uw parkeerplaats kunnen annuleren?”. Wanneer u dit doet beschikt u over de mogelijkheid om uw parkeerreservering tot 48 uur voor aankomst kosteloos te annuleren. Dit betekent dat u het gehele bedrag van de parkeerreservering terugbetaald krijgt. Voor de mogelijkheid om uw parkeerreservering te kunnen annuleren wordt over het totaal van uw reservering een kleine fee van 10% gerekend. In het geval van annulering wordt deze fee niet terugbetaald. Het bedrag van uw parkeerreservering wordt binnen 48-uur in het geheel naar uw bankrekening terug overgeboekt. Parkeerplaats welke zijn geboekt zonder de mogelijkheid tot annulering of annuleringen binnen 48 uur voor vertrek, worden helaas niet terugbetaald. Uw parkeerplaats wordt namelijk direct na reservering exclusief voor u geboekt.

 

Geen annuleringsverzekering afgesloten maar toch onvoorziene omstandigheden? Neem dan ook eens contact op met uw reisverzekering. In vele gevallen dekken deze de kosten mocht u onverhoopt niet op vakantie kunnen gaan.

Wilt u nog een andere parkeerplaats reserveren?

U heeft via Airportdeal reeds een parkeeraanbieder gereserveerd maar wilt u bij nader inzien toch liever een andere parkeeraanbieder via ons reserveren? Geen probleem! Neem contact met ons op via de contact-pagina. Het wijzigen van parkeeraanbieder kan tot 48-uur voor uw aankomst en regelen wij in de meeste gevallen kosteloos voor u.

Logo van Airportdeal

Heeft u een andere vraag over Airportdeal of onze service?


Neem dan gerust contact op met onze klantenservice