Gerenommeerde parkings
Nergens goedkoper
Binnen 2 minuten geregeld
8,4 Klanten beoordeling
Airportdeal
De goedkoopste Airport Parkeerdeals

Wat is het verschil tussen shuttle en valet parking?

Gaat u binnenkort op vakantie en bent u nog opzoek naar een parkeerplaats bij het vliegveld? Met Airportdeal vergelijkt u alle parkeeraanbieders bij de vliegvelden in Nederland, België en Duitsland. De parkeeraanbieders bij de vliegvelden Bremen Airport, Brussel Airport Zaventem, Charleroi Airport, Düsseldorf Airport, Eindhoven Airport, Frankfurt am Main Airport, Frankfurt Hahn Airport, Hamburg Airport, Keulen Bonn Airport, Rotterdam Airport, Schiphol of Weeze Airport bieden u een tweetal parkeermogelijkheden. Om uw auto te parkeren bij het vliegveld kunt u kiezen uit: shuttle parking en valet parking. Maar wat is het verschil tussen beide parkeervormen? En welke parkeervorm sluit het beste aan bij uw wensen? Hieronder leest u alle informatie over én mogelijkheden van shuttle en valet parking bij het vliegveld. Kiest u voor shuttle parking of valet parking? Airportdeal helpt u en maakt de keuze voor u eenvoudiger.

 

Parkeren met shuttle parking

Met shuttle parking rijdt u met uw auto naar de parkeerlocatie van de aanbieder. Hier parkeert u uw auto zelf en mag u uw autosleutel meenemen op vakantie. De, in vrijwel alle gevallen, gratis shuttlebus van de parkeeraanbieder brengt u van de parkeerplaats naar het vliegveld. De reistijd met de shuttlebus varieert per aanbieder. Zodra u weer terug bent van vakantie belt u, terwijl u op uw bagage staat te wachten, met de parkeeraanbieder. Deze komt u dan weer met de shuttlebus ophalen op het vliegveld en brengt naar uw auto op de parkeerlocatie. Indien gewenst wordt u ook nog geholpen met uw bagage. Parkeren met shuttle parking is veelal de goedkoopste manier van parkeren bij het vliegveld. Voordelig parkeren bij het vliegveld? Kies voor shuttle parking!

Schiphol P3 Lang Parkeren
Budget Shuttle Schiphol
Quick Parking
Q-Park
247 Parking Schiphol
Move on Parking Schiphol
Drive Up Services Schiphol
Schiphol P4 Basic Parking
EazzyPark
Schippersstop Eindhoven Airport
Park in DUS Düsseldorf Airport
Parken Flughafen DUS Düsseldorf Airport

Parkeren met valet parking

Valet parking is de meest luxe manier van parkeren bij het vliegveld. Met valet parking rijdt u met uw auto naar de luchthaventerminal. Hier staat een medewerker van de door u gekozen parkeeraanbieder op u te wachten. U wordt geholpen met het uit de auto halen van uw bagage, uw auto wordt kort met u nagelopen en u kunt gaan genieten van uw vakantie. De medewerker van de parkeeraanbieder rijdt u auto naar de beveiligde parkeerlocatie. Hier wordt uw auto geparkeerd. Een veelgehoord misverstand is dat er tijdens uw vakantie met uw auto wordt gereden. Dat is gegarandeerd niet het geval bij parkeeraanbieders welke u reserveert met Airportdeal. Wij tonen u uitsluitend vertrouwde en gerenommeerde parkeeraanbieders. Zodra u terugkomt van uw vakantie belt u, terwijl u op uw bagage staat te wachten, met de parkeeraanbieder. Deze komt dan weer met uw auto voorgereden bij de luchthaventerminal, helpt u indien gewenst met uw bagage en u kunt direct daarna huiswaarts rijden. Parkeren met valet parking is de makkelijkste manier van parkeren bij het vliegveld. Ervaar nu zelf het gemak en de service van valet parking!

The Valet Guys Schiphol
Budget Valet Schiphol
247 Parking Schiphol
ParkingPoint Schiphol
Xclusive Parking Schiphol
Park & Fly Eindhoven Airport
Relaxpark Düsseldorf Airport
Cleverparks Düsseldorf Airport